Gálavacsora menü

Hideg előétel

Sült kacsamáj, fűszeres almapüré, cékla papír, barna vajpor
Gellavilla olaszrizling 2017 Balatonfüred-Csopak

Leves

Burgonyakrém leves, habzó vajban sült királyrák farok, bébi karotta, fekete fokhagymakrém

Szentkirályi ásványvíz

Meleg előétel

Sertés szűz érmék, véres hurka, cukkinis palacsinta, tejszínes karalábé főzelék, granola

Konyári rosé 2018 Balatonlelle

Köztes fogás

Tárkonyos-epres citrom sorbet

Főétel

Borjúpofa, velőropogós, vákuumban abált bébi cékla, édeskömény püré, rókagomba, burgonyahab

Heimann merlot 2017 Szekszárd

Desszert

Pineapple Transparence

Thummerer egri muskotály 2017 Eger

Ambrus György és Szabó Csaba olimpiai aranyérmes Chéfek vezényletével egy bisztró stílust és csúcsgasztronómiát ötvöző borvacsorában lehet részük Vendégeinknek!

Ambrus György a szakács mestervizsgát 2005-ben tette le, és ugyanabban az évben lett szakoktatója a Harruckern János Közoktatási Intézménynek is.

Az Erfurtban rendezett Szakács–Cukrász Olimpián 2008-ban egyéni aranyérmet szerzett, egy évvel később pedig a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség mester bizottsága által adományozott mesterszakács kinevezés tulajdonosa lett. A Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség mester bizottságától 2010-ben zsűri plakettet kapott, ugyancsak 2010-ben Luxemburgban a Szakács-Cukrász Világbajnokságon csapatban lett ezüstérmes. A Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség szakács alelnöke, 2012-ben a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség szakács válogatottjának csapatkapitánya, majd 2014-ben ugyanennek a csapatnak a managere. 2014-ben a szakács szakma magyarországi legrangosabb elismerésének számító Venesz József-díjat is átvehette, 2016- ban A Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség A Gasztronómia Nagykövete címmel tünteti ki..2018.10.19..-én Szülőfaluja Kétegyháza Díszpolgára lett! 2019.02.01.-én- az Évadnyitó turizmusgálán az Év Gasztronómusa díjjal tüntették ki.