Egyenlő foglalkoztatási jogok nyilatkozata

Az SH Fejlesztő Kft. elkötelezett valamennyi alkalmazottja számára az egyenlő foglalkoztatási lehetőségek mellett, továbbá amellett, hogy a munkavállalók számára megkülönböztetéstől és zaklatástól mentes munkahelyi környezetet biztosítson.

Az SH Fejlesztő Kft. minden foglalkoztatással kapcsolatos döntést a valós üzleti igények, munkaköri követelmények és az egyéni képesítések alapján hoz meg, tekintet nélkül a munkavállaló faji vagy vallási meggyőződésére, bőrszínére, nemzeti, társadalmi vagy etnikai származására, meggyőződésére, nemére (beleértve a terhességet is), életkorára, fizikai, szellemi és érzékszervi fogyatékosságára, szexuális irányultságára, nemi identitására, házastársi vagy élettársi állapotára, korábbi vagy jelenlegi katonai szolgálatára, családi kórtörténetére vagy genetikai információra, családi állapotára vagy bármely egyéb olyan szabályozásra, amely az SH Fejlesztő Kft. üzemelési területén életben van.

Az SH Fejlesztő Kft. nem tűri a munkatársaival szembeni, a fentiekben felsoroltak bármelyikén alapuló diszkriminációt vagy zaklatást.