Legjobb ár garancia

Szállodáink online felületein folyamatosan arra törekszünk, hogy személyre szabott árainkkal minden esetben a lehető legkedvezőbb feltételekkel tudjunk Önnek szállodai szolgáltatást biztosítani.

Hotel Yacht Wellness & Business - Siófok

ERRE GARANCIÁT IS VÁLLALUNK

Amennyiben az Ön foglalásától számított 24 órán belül mégis találna máshol kedvezőbb publikus ajánlatot, úgy természetesen ajánlatunkat azonnal a kedvezőbb ár alapján módosítjuk és visszaigazoljuk az Ön számára.

A GARANCIA ÉRVÉNYESÍTÉSÉHEZ A KÖVETKEZŐKET KELL TENNIE

Küldje el az info@service4you.hu e-mail címre, hogy kedvezőbb árat talált a honlapjainkon megtalálhatóknál. A levélbe írja bele el az alacsonyabb árat tartalmazó honlap nevét és címét (URL), valamint csatoljon egy képernyőképet (screenshot) a szóban forgó ajánlatról.
Küldje el foglalása kódját és adatait, melyet a jelzése előtt maximum 24 órával korábban véglegesített valamelyik honlapunkon.

FONTOS!

A garancia érvényesítésének alapfeltétele, hogy a Service 4 You szálloda honlapjáról vagy az service4you.hu hivatalos weboldaláról érvényes visszaigazolt szobafoglalással kell rendelkeznie.

A kedvezőbb ár ugyanazon foglalási feltételek mellett érvényes, mint az általunk visszaigazolt. Ezen feltételek a következőek:

ugyanazon szállodára érvényes
a foglalásban szereplő érkezési és utazási időpont megegyezik
azonos a vendéglétszám és a vendégek kora
egyforma a szobatípus és a szobák száma
az egyéb megrendelt szolgáltatások mennyisége és tartalma között nincs különbség

Ha a fenti feltételek fennállnak, írjon az info@service4you.hu e-mail címre!

Az árgarancia az alábbi ártípusokra nem vonatkozik:

nem nyilvános felületen (clubrendszer, corporate …) elérhető árak esetén
aukciós weboldalakon elérhető árak esetén
bármely partner által adott hűségpontok felhasználása esetén

Az aktuális ajánlatok, kedvezmények a szálloda weboldalán kerülnek meghirdetésre. A meghirdetett kedvezmények mindig egyéni szobafoglalásra, azaz maximum 5 szobára vonatkoznak.