Aranynap-díj

2017. május 16-án tizenkettedik alkalommal került sor az Aranynap-díj átadására, amellyel a legjobb hazai konferencia és wellness szállodák munkáját ismeri el a díjalapító Day Holiday Kft. Az idei díjátadó ünnepség házigazdája a Hilton Budapest, amelynek felújított báltermét ezen a rendezvényen láthatták először a vendégek.

Hotel Yacht Wellness & Business - Siófok

A díjazottakat Flesch Tamás, a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének általános alelnöke köszöntötte. A díjnyertes szállodák szakmai közönség előtt mutatkozhattak be.

A díjalapító az újonnan nyílt hoteleknek is igyekszik lendületet adni, közülük kerül ki Magyarország legígéretesebb szállodája.

Magyarország legígéretesebb 2016-ban megnyitott szállodája a Hotel Yacht**** Wellness & Business Siófok.

A programot idén is népszerű fellépők színesítették. A meghívottakat érkezéskor Garami Gábor szórakoztatta a Dominikánus udvarban, a gálavacsora után a jó hangulatot Fábián Juli & Zoohacker zenéje biztosította. A vendégek az est folyamán egy gasztrokvíz során a tudásukat is próbára tehették.

A céges rendezvények, konferenciák, tréningek szervezésére 1995-ben elsőként alakult, magyar tulajdonú Day Holiday Kft. több mint húszezer rendezvény és több mint félmillió vendég tapasztalatával a háta mögött 2005 óta rendezi meg az Aranynap-gálát.