Siófok központjától mindössze 5 km-re, kellemes környezetben várja látogatóit az év minden napján, így hétvégéken és ünnepnapokon is a Bella Állatpark. Az élménnyel teli programot nyújtó állatparki séta bármely korosztály számára kellemes kikapcsolódást jelent.

A parkban felfedezhetik szelíd állataink csodálatos világát és találkozhatnak kedvenceikkel az állatsimogatóban: kétpúpú tevék, lámák, alpakkák, lovak, pónilovak, mini-pónik, szamarak, kenuguruk, szurikáták, kecskék, birkák, zebuk, pávák, díszmadarak és óriás papagájok, emuk, struccok, macskafélék, nyulak, sok más háziállat és dísztó halakkal várja a látogató állatbarát vendégeket. Az állatok az állatkert egész területén állatbarát környezetben találhatóak.

Az Élményparkban buborékfoci és zorb ball minden korosztály számára, az ugrálóvár pedig gyerekeknek jelenthet aktív kikapcsolódási lehetőséget. Továbbá a Bella Állatpark elektromos kisbusszal is megközelíthető. A megrendelését követően a kisbusz házhoz megy, majd városnézés közben jut a látogató az Állatparkba.

Bella Állatpark