Ajánlatkérés
1 órán belül megküldjük ajánlatunk!

Balatoni programajánló

A Hotel Yacht**** Wellness & Business szabadtéri programajánlata


Hangulatos vacsorák, fogadásokA szálloda kikötőre néző teraszán hangulatos grillvacsorák lebonyolítására van lehetőség élőzenével fűszerezve. A wellness részleg balatoni panorámás napozóteraszán hangulatos állófogadásokat, ünnepélyes köszöntőket tudunk szervezni kisebb csoportok részére.

Sétahajózás a Balatonon1 órás sétahajózással már kora tavasztól késő őszig várják a gyönyörűen felújított Balatoni hajók az utasokat. A nyári főidényben összesen 18 kikötőből indul sétahajó járat, 10 kikötőben pedig a romantikus naplementében hajózva, pezsgővel és üdítővel fűszerezzük meg az élményt. További lehetőségek: Minimax hajó gyermekeknek, felnőtt programként buli hajó indul Dj-vel a fedélzeten. Szállóvendégeink a recepción megvásárolhatják hajójegyüket!

ÉlményvitorlázásA Balaton vizén vitorlázni igazi maradandó élmény, mely egy tréninggel vagy csapatépítéssel egybekötve tökéletes programlehetőség. 2-3 órás vitorlázás, akár fürdőzéssel, vagy északi parti túrával egybekötve.

CsapatépítésHa a hajós élményeket csapatépítéssel szeretnénk ötvözni, akkor ajánlunk tengerről származó kalózhajót! A legnagyobb balatoni hajóktól a legkisebb vitorlásig, személyszállító motorcsónakig és minden, ami úszik és kevésbé úszik. A siófoki T-Flotta együttműködésével különleges élményt nyújtunk, akár sétahajózásról, akár motorcsónakos száguldásról legyen szó.

HorgászatA Hidegvölgyi Horgásztó és Vadaspark területén, lehetőség van horgászatra, gyermek horgászatra, gyermek íjászatra, melyhez felszerelést is biztosítanak. Kilitin, Siófoktól mintegy 3 km-re található horgásztó és vadaspark remek lehetőséget biztosít a horgászat - és természet kedvelőknek .

LovaglásSiófokon, a Bella lovas parkban kisállat simogató: kétpúpú teve, lámák, pónilovak, mini-pónik, szamár, kecske, birka, pávák, papagájok, emuk, görények, mókusok, nyulak várják az ide érkező kisállat barát vendégeket. Lovaglás oktatás, sétakocsikázás rendelhető. Gyerekeknek pónilovon sétalovaglás, vagy sétakocsikázás lehetséges kísérővel.

Kerékpár túrákA Sió-csatorna kerékpárút egy kerékpárút Siófok és Siójut között Somogy megyében, mely a Sió jobb partja mentén húzódik, a kerékpárút ezáltal a Balatoni kerékpárút kiegészítő szakasza. Az említett településeken kívül Balatonszabadi és Ádánd is megközelíthető a kerékpárúton. Hossza: 12 km. A kerékpárút a megyehatárnál folytatás nélkül ér véget. A balatoni kerékpárút távját a rutinosabb kerekezők akár néhány nap alatt megkerülhetik, de választhatók kisebb szakaszokat is. A kerékpártúra közepes nehézségű. A balatoni kerékpárút a déli parton sík területen halad, de az északi parton kisebb-nagyobb emelkedővel kell számolni.

Zamárdi Ring - Gokart pályaA Budapest felől Siófokra bevezető főút mellett található gokart pálya április 1-től szeptember 30-ig, igény esetén előre megbeszélt időpontban tartogat izgalmas szórakozási lehetőséget a száguldás szerelmeseinek.

ÍjászatA Szent Kristóf Pincészet Zamárdiban egy 35 m hosszú íjászpályával rendelkezik. A 7 lőállás, a bővíthető célpontok és a gondozott környezet minden igényt kielégít, tökéletes akár házi versenyek lebonyolítására is.

Extrém élményekA Zamárdi Kalandpark ősfái közt mintegy másfél kilométer hosszú csúszó pálya, változatos akadályok és vízi dodzsem kínál jó csapatépítési programot. A kalandpálya akadályait általában 5-6 m magasságban, folyamatos leesés elleni védelem megtartása mellett, speciálisan ehhez a tevékenységhez kifejlesztett, kialakított, védőeszközök használatával lehet megoldani. Felnőtt – Junior és gyermek akadálypályák közül lehet választani több nehézségi fokozatban.

Tandemugrás, sétarepülésSétarepülés Siófoktól pár km-re Kiliti repteréről Cessna 206 típusú géppel, amivel akár 5 fő is repülhet. Egyedülálló élmény Siófokot, A Tihanyi - félszigetet, vagy a Füredi öblöt ilyen magasságból megcsodálni.

Gokart pályaA Budapest felől Siófokra bevezető főút mellett található gokart pálya április 1-től szeptember 30-ig, igény esetén előre megbeszélt időpontban tartogat izgalmas szórakozási lehetőséget a száguldás szerelmeseinek

Városi kalandokSiófok központjában a Szabadság téren magasodik az 1912-ben épült 45 m magas Víztorony, amely mára a város jelképévé és kabalájává vált. Felújítást követően otthont ad az Oxigén bárnak, a torony tetejében pedig interaktív játékasztalok kaptak helyet, melyek folyamatosan körbe forognak, így teljes panoráma nyílik a városra. Így üdültünk mi! A siófoki régi nyarakat bemutató fotókiállítás – a siófoki szabadtéri színpadon nyári időszakban. Retro hangulatú fényképek, plakátok, képeslapok repítenek minket vissza az időben.

ÁsványmúzeumMagyarország legnagyobb és legszebb magángyűjteménye siófok centrumában. Az államilag védett gyűjtemény kiállítótárában mintegy 3000 ásványt csodálhatnak meg a látogatók.

Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Közösségi oldalak
Normál verzió Mobil verzió