Ajánlatkérés
1 órán belül megküldjük ajánlatunk!

Törzsvendégprogram

„S4Y Club – az Ön szolgálatában”

„Jutalmazzuk a hűségét”

Ha Ön bármely szállodánkban legalább egy éjszakát eltöltött, bármely Service4You által üzemeltetett szállodában automatikusan jogosulttá válik a törzsvendég programunk előnyeit igénybe venni.

Gyűjthet pontokat, amelyeket bármely házunkban elkölthet vagy akár „spórolhat” az azonnali kedvezményre jogosító csomagjaink valamelyikére.

Törzsvendégprogramunk a pontok adta kedvezményeken felül a következő szolgáltatásokat biztosítja a szállodák foglaltságának függvényében:
  • korai érkezés vagy késői távozás
  • magasabb kategóriájú szoba kedvezményes igénybevétele
  • kártyaszinttől függő szobai bekészítés


Hogyan gyarapíthatja pontjait

Törzsvendégprogramunk tagjai szállodáinkban minden saját szolgáltatásra elköltött 10 Ft után 1 pont jóváírásra jogosultak.

Ezen pontok a következő üdülés alkalmával minimum 1 Ft-ot érnek, amelyek a számla végösszegének maximum 40%-ig használhatóak fel.

A Törzsvendég pontok folyamatos felhasználásán kívül lehetőség van százalékos engedményt biztosító kedvezménycsomagok megszerzésére is!

Az ezüst csomag 20 % kedvezményt biztosít a saját szolgáltatások áraiból. A csomag ígénylésének feltétele 30.000 pont elérése és beváltása, megtartásához évi 20.000 pont.

Az arany csomag 30 % kedvezményt biztosít a saját szolgáltatások áraiból. A csomag igénylésének feltétele 50.000 pont elérése és beváltása, megtartásához évi 30.000 pont elérése szükséges.

A platina csomag 40 % kedvezményt biztosít a saját szolgáltatások áraiból. A csomag igénylésének feltétele 100.000 pont elérése és beváltása, megtartásához évi 50.000 pont elérése szükséges.

A kedvezmények egyidejűleg legfeljebb két szoba, illetve vendéglátó és egyéb saját szolgáltatás esetében 10 fő erejéig vehetők igénybe.

A pontok gyűjtésének és beváltásának feltétele a szálloda online felületén történő közvetlen foglalás, bármely közvetítőn (utazási iroda, online közvetítő) keresztül érkező foglalás után nem áll módunkban törzsvendég kedvezményt vagy pontfelírást jóváírni.

A törzsvendég pontok a Service4You által üzemeltetett szállodákban gyűjthetők és használhatók fel, az aktuális szállodák listáját a service4you.hu/hu/hotels oldalon találhatják meg.

Amitől talán többet ér, mint gondolná

  • Törzsvendégprogramunkat a saját email címével és jelszavával elérhető webáruháza segítségével veheti igénybe, foglalásait és pontjainak menedzselését is könnyedén intézheti ezen felületen.
  • Hamarosan mobiltelefonra elérhető applikáción keresztül is foglalhat a törzsvendég program keretein belül.
  • Webáruházában a kedvezményeken kívül egyéb, csak Önnek ajánlott csomagokat és szállodai szolgáltatásokat találhat.
  • Folyamatosan bővülő partnereink szolgáltatásait is kedvezményesen veheti igénybe a webáruházon keresztül történő megrendeléseknél, bizonyos esetekben növelheti törzsvendég pontjainak számát.
  • Figyelje akcióinkat, hiszen időszakonként pontjainak értéke megsokszorozódhat vagy akár egy-egy foglalás vagy szolgáltatás igénybevétele esetén extra pontokhoz juthat.


Érkezés:
Elutazás:
Promóciós kód:
Közösségi oldalak
Normál verzió Mobil verzió